Corner

Хотел "7" е новоотворен хотел во Скопје.

Се наога на бул.Водњанска 28, наспроти "Клинички Центар-Скопје", недалеку од строгиот центар на градот (околу 300м).

Хотел "7" нуди сместување во седум добро опремени и комфорни соби (бања и тоалет, кабелска ТВ, клима уред, мини-бар) и еден апартман (бања и тоалет, спална соба, кујна, сат ТВ, клима уред, мини-бар) кои Ви гарантираат пријатен престој.


Нудиме и 24 часа бесплатен бежичен интернет, како и затворен паркинг простор кој Ви стои на располагање.

Ви посакуваме пријатен престој !

Corner