Corner
Еднокреветна соба (1/1) . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.780 денари
Еднокреветна соба Викенд(1/1) . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.540 денари
Двокреветна соба (1/2) . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.020 денари
Двокреветна соба Викенд(1/2) . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2.770 денари
Апартман (1/3) . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.405 денари
Апартман Викенд(1/3) . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.700 денари
Апартман (1/4) . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.610 денари
Апартман Викенд(1/4) . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.300 денари


За подолг престој и групи одобруваме попуст

Corner